Előadás kezdő vállalkozóknak

 

Ha most gondolkozol vállalkozás indításában, vagy, ha csak

 

felmerült már benned:


ez az egész neked fog szólni!

 

 

Tóth Adorján vagyok, a Business Management Hungary tulajdonosa. Elolvasnod, hidd el, jó lesz. Eljönnöd, hidd el, még jobb!

Ugye nem mondok újdonságot, ha a már végletekig puffogtatott frázist említem: Magyarország az „egymillió minden hazája”?

Egymillió politikus és fociszakértő, egymillió marketinges és coach, egymillió autószerelő és megmondó ember. Mindenkinek van egy unokaöccse, vagy egy haverja, aki jóban van valakivel, vagy, aki meg tud oldani bármit okosba’! Gondolom, eddig egyet értünk?!

Így, talán abban is egyet értünk, hogy ez így nem feltétlenül oké. Érzed a disszonanciát? Érzed az ellentmondást? Hogy mindenki milyen szép és okos, és mégis: nagyon kevesen érzik jól magukat. Vagy a magánéletük miatt, vagy a munkájuk miatt. Nos, az egymillió pszichológus és lelki vezető csoportjába én nem tartozok bele, így a magánéleti területeket nem érinteném. ÉS azt hiszem, a fenti értelemben az egymillió üzleti tanácsadó egyike sem vagyok.

Van viszont egy csomó személyes tapasztalatom:

  • Voltak már „harcaim” önkormányzati dolgozókkal.
  • Kutattam már fel elérhetetlen ingatlantulajdonosokat a Váci utcában.
  • Angliai ügyfelemnek válaszoltam már meg érdeklődését egy üzleti lehetőséggel kapcsolatban nem szokványos kreativitást bevetve.
  • És voltak fékevesztett kiabálásban kicsúcsosodó konzultációim cégtulajdonosokkal –akik azóta is ügyfeleim.
  • És ami még nagyon fontos: emlékszem arra, hogy honnan jöttem, és emlékszem, hogy milyen problémákkal küszködik egy kezdő vállalkozó. (Sokszor ugyanazokkal, mint egy nem kezdő vállalkozó.)

Többek között ezeket a gondolatokat megosztva, ezeket a történeteket elmesélve tartok előadást kezdő-, vagy már épp cégalapítás előtt álló leendő vállalkozóknak ekkor és ekkor. Írd be a naptáradba nyugodtan.

Beírtad? Akkor nézzük, hogy mire számíthatsz:

  • néhány számszerű adat, vagy számokhoz kapcsolódó információ –hogy legyen mit felírnod
  • valós és tanulságos történetek –hogy legyen mire emlékezned
  • esettanulmányok, konkrét példák, amikkel szembesülhetsz a napi rutinok során –hogy átélhesd a gyakorlati üzletelés napos- és árnyoldalait is
  • mindezt egy garantáltan közvetlen és kötetlen előadóval, aki napi szinten a dolgok sűrűjében él és mozog –hogy lásd: nem csak az elérhetetlen magasságokban élő üzletemberek tudnak „okosságokat” tanítani

Iratkozz fel az előadásra, és találkozunk itt és itt ekkor és ekkor!

[wysija_form id=”3″]