Facebook lokáció alapú hirdetés

Tehát az alábbi “ajánlatot” kaptam:

 

Miben más, mint az eddig ismert facebook hirdetési módok:
Eddig egy hirdető, kétféleképpen tudott hirdetést elhelyezni:
1,feltöltött egy összeget, és abból hirdette magát
2,Premium user kategória/általában a nagyobb ügynökségeknek van ilyen/ véleményem szerint  ezzel már találkozhattak. Ők olcsóbban szerzik be  a hirdetést, és ők is tudnak lokációs kampányt csinálni, ugyanakkor az ő lokációjuknak az alapja, azok az adatok, amit a user megad magáról a fb profilhoz, amelynek a nagy része Fake-adat,azaz nem valós.

Ezzel szemben,az általunk képviselt szolgáltatás esetében, konkrétan a Facebook-val állunk kapcsolatban-Magyarországon egyedüliként-és a lokáció alapja, maga a készülék helyzete, hiszen ha valaki letölti a fb appot a telefonjára , hozzájárul , hogy adatokat küldjön , hogy ő hol tartózkodik, és ha be van kapcsolva a telefonja, akkor tudjuk pontosan merre tartózkodik.  Tudjuk, hogy hány darab külföldi, és milyen nemzetiségű tartózkodik most Budapesten, akiket könnyebb megszólítani ezzel a lehetőséggel, mindenkit a saját anyanyelvén érjük el.
Ezen kívül van még benne Fotó analizátor, amely segítségével, minden fontos adat,szokás,érdeklődés tudható a felhasználóról.
Az elérni kívánt célszemély saját üzenőfalán jelenik a hirdetés, ami lehet kép, szöveg, és videó is, és az átkattintás után egyből a weboldalra vezet, vagy egy kupont kapnak, amit be tudnak mutatni Önöknél, és kedvezményt/ajándékot kapnak, ezáltal maximálisan mérhető az elérés.

LOKÁCIÓ ALAPÚ KAMPÁNYOK
-Facebook alapú: 4,6 Millió felhasználó/nap hazánkban, 1,3millió felhasználó/nap Budapesten, ezen felül Európa 14 országában tudunk ilyen kampányt csinálni.
-Célzottabb  szűrések:irodaházakban, plázákban tartózkodóak,Városligetben, Rakparton,hazánkban tartózkodó külföldiek, egy adott rendezvény helyszínén tartózkodóak, családos emberek, kisgyerekkel rendelkező emberek, egy adott pont 1km-es körzetében tartózkodóak

Amennyiben van olyan adat, hogy   ki a célcsoport, akkor tudunk olyan szűrést csinálni, hogy Budapest egy adott pontjától 500m vagy 5 km-es körzeten belül lévők/esetleg külföldiek  kapják csak meg a célzott üzeneteket
Előny: Csak a lekattintott hirdetések után kell fizetnie  , nem a megjelenések után, így jóval nagyobb az elérés, és célzottabban jut el az üzenet a leendő látogatókhoz!
Meglévő kreatívok esetében órára be lehet állítani az indítást, vagy le lehet állítani azonnal. Több száz lokációt is be lehet állítani, nem gond.

Partnereink, kampányok:

Aegon biztosító:az osztrák határtól 50 km-es körzetben,síelés iránt affinisak,nem helyi lakos,és épp autópályán a határ felé tartóknak küldött ki sí biztosítást,ha aki a határig még megköti, kap egy termoszt ajándékba utánküldéssel.
Aegon:Liszt Ferenc  reptér területén lévőknek,25+, baleset és poggyász biztosítási üzenetet, hogy most 10% olcsóbb, ha most köti meg.
-Egyik nagyobb gyorsétteremlánc/Burger King/: minden étterme 500 m-es körzetében lévő külföldiek kapnak egy célzott üzenetet az éppen aktuális akciójukról, hogy térjenek be hozzájuk, havi 4 milliós többletforgalmat generálva ezzel nekik, ők a legrégebbi ügyfelek.
-Hipermarket: a konkurens bevásárlóközpont parkolójában lévő emberek kapják meg a konkurens cég ajánlatait.
-Magyarországi szállodalánc: Pozsonyban, és Prágában tartózkodó , 20-40 ffi/nő, akik az elmúlt 2 hétben booking.com –on magyarországi szálláshelyeket nézegettek, hiszen ezek az ő célcsoportjuk, és leendő vendégeik.
-AquaWorld:családos embereknek ment ki akció, hogy a következő hétvégén milyen kedvezményeket tud igénybe venni, aki kilátogat hozzájuk. Az Állatkert területén lévő családosoknak ment ki az üzenet.

Referenciáink közül néhány:Burger King, Spar, Saga, Guiness , AEGON,Ludwig Múzeum,Egrokorr Zrt,Carglass, Next-Time,Formatex Kft,Erdinger Sör,OMW,Mercedes,Pólus Center, Westend,

Ezt az aloldalt csak a KKV Marketing csoportban osztom meg, szóval IDE kattintva vissza is jutsz oda, ha úgy neked jobb!